NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Thursday, August 9, 2012

BILA BAMBAM MERAJUK.....KEKEKE....

Salam semua,

Bambam sekarang dah 5 bulan +++, semalam baru saja bawa p check up di klinik. Kali ni agak lewat p klinik kerana sebelum ni Bambam kena demam campak. Lama la gak. Nasib baik Bambam x meragam sangat. Bila miang tu mai, dia dok menggaru 1 badan.... kesian tengok....


Semalam p abah dia yang tolong pegang masa kena cucuk. Sekarang ni Bambam onya kekuatan Mama dia pn xlarat. Nak timbang pun dia boleh je nak bangun. Bambam sangta x suka bila dibaringkan. Dah lepas timbang dan ukur dia rileks lagi.

Tapi time nk cucuk, bila abah start baringkan je Bambam mula marah. Rasa lemas orang peluk dia. Nasib baik x kena tendang misi tu. Dah selesai, nak bertolak balik la. Masuk je dalam kereta Bambam buat senyap. Sikit pun x menoleh mana-mana. Dok membatu je atas riba Mama. Abah panggil pun x pandang. Abah dia usik lagi la. Dah mcam "Statue of Liberty" plak dok senyap macam tu.

Rupa-rupanya dia merajuk kat Abah sebab pegang dia masa kena cucuk tadi. Bukan main lagi Bambam ni. Lama gak dia merajuk sampai la tertido. Sekali sampai rumah, dia bangun dan tersenyum macam biasa. Macam x ada apa-apa yang berlaku tadi...hehehe

Mama dengan Abah rasa gelihati betul tengok telatah  Bambam.
hahaha....




-->
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...