NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Wednesday, July 21, 2010

3 HARI YANG MENYERONOKKAN....HOORAY!!!!!!

terasa seronok sgt mggu lepas...dpt jmpa en tunang....pe lg bershopping sakan la kami...dari SOGO ke MYDIN ke SUNWAY PYRAMID & ke NILAI 3...habis sume shop kami terjah nk cari brg2 hantaran & kawin kami...mesti nk yg terbaik kn...yg kelakarnya en tunang yg terlebih excited shopping...sampaikan trus shooping utk raya akan dtg...yela keje mcm en tunang mmg jrg ada masa free mcm ni...pe lg pulun ja la...hahaha....alhamdulillah brg2 hntaran utk kami dah settle....lega ckit...sambil2 shopping tu siap en tunang belanja mkn lg...hehehe...byk kali mkn tau...andaman pn dah booking....lepas raya leh dtg utk fitting baju...photographer pn dah siap booking...door gift untuk vip dah siap n bunga telur kn p cari lg...xjmpa yg berkenan di hati & warna lak xikut tema majlis ku..mana nk cari ni...huhuhuu....insyaAllah ada masa lg...lepas ni destinasi shopping kat Padang Besar lak...mana tau tjmpa lak brg2 yg jd idaman ku...kekeke....3 ari mmg penat tp seronok sgt...leh spend masa dgn en tunang wlupn dlm keadaan bz...sambut besday lg...plg seronok tgk en tunang shopping...selagi xpuas hati selagi tu la nk cari smpai dpt...semangat tinggi tol...yela selalu org lelaki ni malas nk p shopping....yg en tunang lak mcm super2 hepi lak g shopping ari tu...kebetulan lak ada sale kn....mmg seronok sgt...ak ikut je la kn...hehehe...thanks kat en tunang dpt spend masa yg berkualiti tu.....tu la hadiah besday yg plg best!!!! bkn seng nk dpt mcm ni lg...br smlm en tunang btolak blik ke Kedah....sepatutnya dah blik kelmarin...keta plak xsiap lg p antar bengkel...nasib bek blik dgn anak sedara...klu x dok sembang dgn brg2 yg dibeli tu la...hahaha...cian en tunang dahla keletihan bershopping...lepas tu penat lak nk drive ke Kedah...moga perjalanan sayang ku diberkati Mu Ya Allah...thanks for everything, sayang....



Tuesday, July 13, 2010

SETELAH 24 TAHUN

Semalam dah genap sebulan ak jd tunangan org...wah cptnya masa berlalu kn...ak rasa mcm baru je lepas kenduri...en tunang pn terkejut...leh kata cepatnya!....hahaha....skrg ni hidupku seperti dah lengkap je...ada family yg menyayangi...ada en tunang yg dicintai...ada kengkawan yg sekepala....... kgkwn ak ni dah 12 tahun xjmpa dorang tau....genap 24 tahun ni mcm impian tu dah terlaksana....xlama lg dah nk bergelar isteri lak...hehehe...terasa diri ini semua org sygla...sbb ak pn sayang semua org yg syg ak...love u all....en tunang pn nmpknya sedang prepare diri utk jadi seorg suami...hbs keja je g buka stall burger dgn kawan ofisnya...terharunya rasa kn...dalam diam2 persiapn tu dibuat...ak pn terkejut bila en tunang kata nk buka stall burger tu....setakat arini alhamdulillah bisnes tu berjalan lancar...harap2 melimpah rezeki en tunang ku tu...xsabar nk tunggu en tunang dtg...nk p shopping sama2 beli barang2 kawin kami.... insyaAllah dlm minggu ni...hehehe....dah lama gak x jumpa ni...rindu gak la...xlama je lagi majlis walimah kami tu...Ya Allah permudahkanlah urusan kami...Kedatangan tunangku ini nk sambut besday ku sekali...belated besday...xkisahla...yg penting en tunang sentiasa di sisiku...Syukur sgt kurniaan Allah ni...kebahagiaan yg x tehingga dariNya...


MACAM-MACAM

Sebenarnya xde pe pn nk cite sgt. tapi gatal gak tangan ni nk update kn....

Baru je World Cup 2010 habis....Spain menang...viva espana!!!!!....2014 kita akan bertemu di Brazil...mana tau Brazil kembali merampas takhta tu...kekekee....ak ni peminat bola gak tp xdela over sgt smpai sanggup xtido sbb nk tgk game tu kn....en tunang ak je la...dahla penat balik keje...leh lak bsengkang mata nk tgk game spain vs netherland...waka waka eh...this time for AFRICA!!!!...lagu WC 2010 mmg bestla!!!!....hehehe....yg ak ni siap mesej en tunang tnya tgk kat mana...en tung tgk kat umah ja...ak pn kat umah ja...even Piala Malaysia jarang dpt tgk kat stadium....hehhe...kami kn PJJ...selalu klu ada game tgk kat umah ja..time gol tu mesti mesej kat en tunang...walaupn jauh rasa dekat la kn...mcm en tunang ada kat sebelah je...hehehee...almaklumlah penyokong kuat pasukan yg sama...hehehe....tp sememangnya keseronokn tu x terhingga kn lebih2 lg klu ada kwn2 kita tu penyokong pasukan lawan & kalah lak...hahahaha....mmg sedap ja membahan kn...hahaha....tgk je la kat wall FB tu...sampai ak pn kena...yela penyokong Brazil...kalah lak lak tu...kelakar je sume...hahaha...

Monday, July 5, 2010

GAMBLE VACATION

pela gamble vacation ni kn....hehehe...sebenarnya nk cite pasal reunion ak yg penuh dugaan & keseronokan....mmg sgt2 menyeronokkan....plnning awal mmg nk g Pulau Perhentian...tnpa diduga saat nk btolak ke sana dpt brita person incharge trip kami tu xcident ptg tu....sgt mengelabah dengar bita tu....sume org dah bkumpul kat kedai makan atap biru...tgk wajah2 mereka yg bsemangat tu serba salah sgt nk smpaikn brita tu....akhirnya disampaikan jua oleh bos kami (mr presiden la)....byk respon...ada yg marah....ada yg senyap...mula la muka sedih ditunjukkan masing2....mcm2 kami try...call hp bro tu...call hospital2 berdekatan tmpat xcident...p balai polis tnya brita pasal latest xcident pn xberhasil...akhirnya msg2 sepakat truskn trip ni gak...alang2 sume dah bcuti ni....hehhee....sume setuju g Pulau Pangkor konvoi nek keta je...adalah 7 keta....dr 42 org yg join tinggal 32 org je yg sudi join....bertolak kul 3 pg....dlm perjalanan try cari tempat penginapan kat sana...dpt brita bek dpt 2 apartment....alhamdulillah....selesai akhirnya sume masalah....sume perbelanjaan kami kgsi bersama. Walaupn byk dugaan xtvt yg dirancang berjalan lancar. Seronok sgt...byk cite2 zaman persekolahan dpt di refresh semula...aksi2 nakal kami semua seperti diulang tayang....hehehehe.....hepi6x.....




baru je sampai...

ronda2 pulau


nak blik....

kat teluk batik....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...