NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Wednesday, July 21, 2010

3 HARI YANG MENYERONOKKAN....HOORAY!!!!!!

terasa seronok sgt mggu lepas...dpt jmpa en tunang....pe lg bershopping sakan la kami...dari SOGO ke MYDIN ke SUNWAY PYRAMID & ke NILAI 3...habis sume shop kami terjah nk cari brg2 hantaran & kawin kami...mesti nk yg terbaik kn...yg kelakarnya en tunang yg terlebih excited shopping...sampaikan trus shooping utk raya akan dtg...yela keje mcm en tunang mmg jrg ada masa free mcm ni...pe lg pulun ja la...hahaha....alhamdulillah brg2 hntaran utk kami dah settle....lega ckit...sambil2 shopping tu siap en tunang belanja mkn lg...hehehe...byk kali mkn tau...andaman pn dah booking....lepas raya leh dtg utk fitting baju...photographer pn dah siap booking...door gift untuk vip dah siap n bunga telur kn p cari lg...xjmpa yg berkenan di hati & warna lak xikut tema majlis ku..mana nk cari ni...huhuhuu....insyaAllah ada masa lg...lepas ni destinasi shopping kat Padang Besar lak...mana tau tjmpa lak brg2 yg jd idaman ku...kekeke....3 ari mmg penat tp seronok sgt...leh spend masa dgn en tunang wlupn dlm keadaan bz...sambut besday lg...plg seronok tgk en tunang shopping...selagi xpuas hati selagi tu la nk cari smpai dpt...semangat tinggi tol...yela selalu org lelaki ni malas nk p shopping....yg en tunang lak mcm super2 hepi lak g shopping ari tu...kebetulan lak ada sale kn....mmg seronok sgt...ak ikut je la kn...hehehe...thanks kat en tunang dpt spend masa yg berkualiti tu.....tu la hadiah besday yg plg best!!!! bkn seng nk dpt mcm ni lg...br smlm en tunang btolak blik ke Kedah....sepatutnya dah blik kelmarin...keta plak xsiap lg p antar bengkel...nasib bek blik dgn anak sedara...klu x dok sembang dgn brg2 yg dibeli tu la...hahaha...cian en tunang dahla keletihan bershopping...lepas tu penat lak nk drive ke Kedah...moga perjalanan sayang ku diberkati Mu Ya Allah...thanks for everything, sayang....



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...