NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Monday, March 7, 2011

AKU SANGAT SUKA BILA HUBBY BUAT SURPRISE....

Yeaahhhh... dapat surprise lagi. Hadiahnya tuan badan sendiri. Tuan badan jadikan dirinya hadiah untuk isterinya yang tercinta ini. hehehe....

Hubby aku ni memang pandai berlakon. Semalam kan 1 ari aku kat dataran. Dari pagi sampai ke petang aku call hubby mesti jawapan dia "nanti call balik". Selalu kalau macam tu memang ada kerja yang urgent & pentingla. Sebagai seorang isteri yang memahami kod keadaaan tersebut, buat xkisahlah. Dalam hati pun ada geram gak la. Asyik dapat jawapan yang sama je kan...hehehe....

Aku pun try pulak waktu malam. Selalunya kalau time siang sibuk, malam ni dah kurang kesibukannya. Call la gak. Nak tau pe lak jawapan hubby aku "B tengah drive ni, nnti call balik".  Aku pun dah malas nak kata pe off la call kan. Orang tgh drive tu. Bahaya cakap pakai henpon ni kan. Dalam hati tuhan je la yang tau. Hubby aku ni g mana? Tiap kali call tu la jawapannya. Macam jauh je nak pergi tu. Napela xcakap kat isteri dia ni kan...

Alih-alih tepat jam 12 tgh malam..... henfon aku berbunyi. Aku yang baru nak terlelap ni mamai je la angkat call. Sekali suara hubby aku. Ingat nak bagitau dah sampai rumah ke. Rupanya-rupanya suruh buka pintu rumah aku, hubby dah ada kat depan pintu....hahahaha.... Nasib baik aku tersedar dengan call tu... hahahaha... Hubby balik kejap ja. Petang ni dah kena bertolak semula ke AS.

Miss you la hubby.... Nasib baik hujung minggu ni  aku balik AS plak...


7 comments:

liyana said...

best nye dpt surprise... ala2 romantik gitu. aww! :D

bojie_boboy86 said...

hahaha...cpt2 kawin...ari2 leh dapat surprise tau...

*luv Syahnia* said...

sukew2 sprise camni..hehe
rmantik!

MIZZ SUE said...

ayooo.su pun suke suprise2 ni..hehe

Amy Syaquena said...

ala sweetnya hubby dengan u x stay sekali ke

bojie_boboy86 said...

best kan...hehehe...kemanisan alam berumahtangga ni...

bojie_boboy86 said...

xla amy....sorg kat utara sorg kat barat ni....ntah bila dpt dok sama ni...doakan yer...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...