NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Tuesday, July 13, 2010

MACAM-MACAM

Sebenarnya xde pe pn nk cite sgt. tapi gatal gak tangan ni nk update kn....

Baru je World Cup 2010 habis....Spain menang...viva espana!!!!!....2014 kita akan bertemu di Brazil...mana tau Brazil kembali merampas takhta tu...kekekee....ak ni peminat bola gak tp xdela over sgt smpai sanggup xtido sbb nk tgk game tu kn....en tunang ak je la...dahla penat balik keje...leh lak bsengkang mata nk tgk game spain vs netherland...waka waka eh...this time for AFRICA!!!!...lagu WC 2010 mmg bestla!!!!....hehehe....yg ak ni siap mesej en tunang tnya tgk kat mana...en tung tgk kat umah ja...ak pn kat umah ja...even Piala Malaysia jarang dpt tgk kat stadium....hehhe...kami kn PJJ...selalu klu ada game tgk kat umah ja..time gol tu mesti mesej kat en tunang...walaupn jauh rasa dekat la kn...mcm en tunang ada kat sebelah je...hehehee...almaklumlah penyokong kuat pasukan yg sama...hehehe....tp sememangnya keseronokn tu x terhingga kn lebih2 lg klu ada kwn2 kita tu penyokong pasukan lawan & kalah lak...hahahaha....mmg sedap ja membahan kn...hahaha....tgk je la kat wall FB tu...sampai ak pn kena...yela penyokong Brazil...kalah lak lak tu...kelakar je sume...hahaha...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...