NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Wednesday, March 9, 2011

MELUR JELITA DATANG…JENG JENG JENG!

Terima kasih kepada Kak Melur kerana menjemput saya join segmen akak ni....hehehe....

Korang apa lagi jomla join...kita sama-sama jadi jelitawan...

Syarat nak join senang je tau. Mai kat sini....

Korang bacalah syarat-syarat dari Kak Melur ni...

1. Banner Melurjelita.com.



Letak di side bar blog anda - done

2. Tajuknya MELUR JELITA DATANG…JENG JENG JENG! - done
3. Kalau dah buat atau nak sertai segmen ini…tinggalkan komen dan link anda di entry ini ya.
Tinggalkan di sini ya. jangan di entry lain atau di shoutbox…saya geget nanti..hehehe - done
4. terbuka kepada semua bloggers, Jelitawans atau Mr Jelitawans
- saya jelitawan la ni kan kak sebab dah join...hehehe
5. Wajib letak link Melurjelita.com di bloglist anda. Saya juga akan letak link blog anda di bloglist saya. - done

6. Tarikh tutup 15 mac 2011 - korang sempat lagi je nak join ni...hehehehe...

dah tu p la jenguk blog Kak Melur Jelita. Macam-macam ada tau....

2 comments:

Melur Jelita said...

Salam Bojie jelita.

terimakasih sudi join. nanti akak mai dengan jelitawans terjah sini ya. Sabar naaa..tunggu turn

bojie_boboy86 said...

ok Kak Melur Jelita....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...