NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Sunday, November 2, 2014

MY BISNES : TEPUNG KEK SEGERA FARIN

Salam semua,

Kita dah masuk bulan November pun kan...
Sekejap ja masa kita berlalu...
Xda apa sangat aku nak cerita ni...
Bulan ni bulan cinta untuk kami...
hihihi..
Yang tu nantilah kita cita ya...
Surprise pe la nak buat kali ni
selalu ja xmenjadi...
Korang semua ada idea?
Mai kongsi dengan ceq...
hihihi...



Ok kali ni nak bgtau kat angpa semua
Stok tepung kek segera sudah kembali semula
sesiapa yang nk order tu 
macam biasalah
mai pm/whtsup/wechat kat no aku ye
0192892316
korang nk emel pun boleh ja 
norzaimahnasir@gmail.com
xpun leh tgk page aku yang xseberapa tu
https://www.facebook.com/SZFamili/

Kali ni ada produk baru
Mai kita tengok senarai ya

KEK CHEESE LELEH PERISA PANDAN
KEK CHEESE LELEH PERISA STRAWBERI
KEK CHEESE LELEH PERISA TIRAMISU
KEK CHEESE LELEH PERISA COKLAT
BROWNIES COKLAT
KEK PELANGI/RAINBOW

Dah tu angpa semua
apa tunggu lagi
cepat2 order ya
sebelum kehabisan stok pulak
rugi tau xcuba
sekali cuba berkali2 nak cuba...

Korang order 10 pek ke atas 
boleh bagi harga borong...
Yang dok area Gurun/SP
nak COD pun boleh
kami kat Gurun ja....
hihihi...



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...