NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Wednesday, March 2, 2011

MAC : BULAN ORANG KAWIN LERRR....

Minggu depan aku cuti lagi....hehehe... biasalah xtvt balik kg. Lagipun bila lagi nak jumpa hubby kan. Program utamanya balik AS sebab nak menghadiri majlis kawin kengkawan. Sorang kat Pendang (kawan poli hubby) & 2 orang lagi kat Selangor ni. Pening gak nak pilih g yang mana. Dahla depa ni mai time kitorang kawin dulu. Lagipun masa kenduri kawin ni la leh jumpa kengkawan lama kan. Best tau.

Punyala penat otak nak fikir nak arrange masa kitorang biar semua majlis dapat pergi ni. Kata sepakat dah dapat. Akhirnya aku bertolak ke AS dulu. Sebab kawan hubby aku ni kawin ari Sabtu. Petang atau malam kitorang bertolak la ke Selangor. Tengahari sok bolehla g kenduri kawin kengkawan sek & poli aku plak. Adil la kan. hehehe....

Kenduri kawin kengkawan sek aku ni wajiblah aku g. Dah dapat ugutan dari tuan badan, Cik Jue. Punyalah semangat makcik ni siap minta alamat bagai konon-konon nak pos la. Alih-alih call xjadi pos. Minta orang utusan edarkan kad iaitu Yaya. Sian Yaya tau sume kengkawan ingat dia yang nak kawin. Tapi xpe Cik Jue, aku yakin lepas ni turn dia plak naik pelamin. Dah dapat aura keberkatan majlis ko tu...hehehe.... Sibuk sgt keja ko ni pun sampai nak singgah TM jumpa kengkawan pun xboleh dah. Nasib baik kitorang ni xcepat sentap. Xkisahla asal sampai gak jemputan ko tu.

Tapi yang paling best balik kali ini dapat tengok gambar kawin masa bertandang kat KKM. Gambar-gambar & video kitorang dah siap. Tak boleh tahan bila hubby ejek aku setelah tgk video kawin kitorang tu. Ni yang aku nak tgk sgt ni. Korang tunggulah kot-kot aku nak upload ke.... Tungggggguuuuu......

13 comments:

syafiQakarim said...

haha betul la kak.ramai kawan.
kawan2 iqa pun.eh,kaka2 kpd
kwn iqa la..so,minggu ni tiap
sabtu kena blk sh.alam tgk kenduri ;p
pokaiii.haha.dtg selangor lah kak.!
kkm tu kementerian kesihatan malaysia kah? 0_o'

bojie_boboy86 said...

dua2 kena mai la ika...hubby akak mmg kat aloq staq sana....KKM tu Kota Kuala Muda, Kedah...jomla cuti2 msia kat kedah....

ibu qaleesya said...

hehehhe syok jumpa member2 nanti ni pun tengah berkira berapa banyak nak beli gift.. alahai..

bojie_boboy86 said...

tula ibu...tgh pening gak ni...xtau nak bagi pe la ni...3 org sekali tu....

eqbalzack said...

march org kawen sebab cuti sekolah....hehe

bojie_boboy86 said...

lepas ni bln 5 plak...adeh pening lagi la...klu x p merajuk lak depa nnti...hehehe

MIZZ SUE said...

UPLOAD TAU..NK TGOK JUGK

bojie_boboy86 said...

insyaAllah sue...tggu yer...

liyana said...

tu yg mls buat kenduri time cuti skul, nt ramai lak x dtg sbb byk sgt kenduri. huhu

bojie_boboy86 said...

mmgla...time saya aritu kena wat gak time cuti sek...family sebelah hubby ada cikgu...ngajar kat sabah plak...time cuti sek je dpt balik...

Edy Zaidi said...

yeaahhh...boleh makan nasi minyak @ beryani banyak2 dengan harga murah

bojie_boboy86 said...

bkn nasi ye yg byk jenis...lauk pauk pn macam2...hehehe

faiz said...

btol...bln mac rmai org kawin...member saya 2org kawin..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...