NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Wednesday, October 6, 2010

SAJA-SAJA NAK MENGARUT...hehehe....

Dah lama aku x update entri. Sebenarnya banyak je benda nk diceritakan. Tetapi aku la yang agak kesuntukan masa.  Yelah tgh pening persiapan nk kawin ni kan... Pejam celik  je bulan depan je majlis aku tu...maunya xmengelabah. ni nak update persiapan perkahwinan aku la...hehehe...ni semua TM pnya preparation....


honeymoon - in progress (thanks to ijan & heria)
bas - in progress (rombongan ke KKM) done
homestay - in progress  done
borang nikah - done
kompang - done
silat - done
hantaran - in progress (barang2 dah siap beli nk hias je)     done
set katil - done
door gift - in progreess (kena wat tambahan)  done
bunga telur - done
gift penanggah - done
gift sebelah lelaki - done
gift kanak-kanak ribena - in progress  done
andaman - in progress (mybe next week p fitting)   done
kad kawin - in progress nk edar done
photographer - done
tukang masak - done
khemah - done
makan beradab - in progress  done
pengapit perempuan - done
pengapit lelaki - in progress (sapa nk offer diri?)  done
barang-barang kenduri - in progress done
mesyuarat berkampung - in progress done
kek - in progress  done

banyak bendala nk kena settle lg ni.....hehehe...cayok3x....kuatkan semangat diriku ini...huhuhuhu....minggu lepas pn g attend majlis perkahwinan kwan sek ak...mmg best..kengkawan yg len pn pakat datang majlis tu...ramai la dpt jmpa kn...selain ucapkan tahniah kat pengantin ak pn kena tempiasnya...hehehe....sbb bulan depan ak plak...sempatla ak edarkn kad kawin ak kat kengkawan yg dtg tu...kengkawan yg len sila tunggu ye...tunggu diriku menyerang rumah korg...hehehe




1 comment:

bojie_boboy86 said...

entri ni akan selalu di update....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...