NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Wednesday, November 3, 2010

KHABAR DARI ALOR SETAR

Semalam saja la mesej en tunang sebab memang tau en tunang outstation kat Terengganu.  Selalu en tunang akan call aku sebab waktu malam ni dia agak free. Tapi semalam en tunang xcall pn. Aku pun gatal la tgn nk mesej...en tunang reply mesej tgh on the way balik Kedah. Hati dah rasa nak seriau la...rupa-rupanya rumah sewa kat AS sana dah naik air bah....terus teringat barang-barang perabot yang kami dah beli aritu...memang dugaan sungguhla...lagi 2 minggu je ni....Ya Allah kuatkan la semangat kami berdua.... en tunang terpaksala drive balik dari Terengganu ke Kedah....balik je kena harung banjir plak...memang sangat penat. Sampai je kena dok kat ofis...dah xleh nak masuk umah...air nek paras tingkap...memang xdptla nk selamatkan apa-apa...

Ya Allah minta-mintala time majlis kami kat Kedah nanti cuaca dalam keadaan yang baikla...Kengkawan sume doakan kami ye....

update : air dah surut...semalam en tunang dah balik umah & mengemas umah....alhamdulillah...xde la en tunang bermalam di ofis lagi...

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...