NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Sunday, June 14, 2015

PAK UDA DAH BERTUKAR STATUS!


Salam semua,

Hari ni nak update story sikit
tetiba ada sikit kerajinan
nak menulis arini

Alhamdulillah Hari Jumaat lepas
12 Jun 2015 
berlangsungnya majlis pertunangan 
adik bongsu kami Pak Uda (family mr Hubby)
baru perasan tarikh tunang kami sama
tahun la berbeza
kikiki....

Dan sebenarnya minggu lepas juga 
pada 6 Jun 2015 
berlangsungnya juga majlis pertunangan Pak Busu
yang ni kedua bongsu
Majlis Pak Busu xdapat nak review sangat 
sebab aku xhadir
kebetulan FIL pun xberapa nak sihat

Kenduri Pak Uda pun sebenarnya
FIL nak pergi
tapi dah dekat nak p sana
beliau xlarat
Kami pergi adik beradik ja la

Majlis depa berdua ni 
InsyaAllah akan dilangsungkan
Disember nanti

Jom tengok gambar-gambar majlis pertunangan adik bongsu kami ni :

MIL sarungkan cincin

Family Mak Teh Noni

My Family, my hero hilang ke mana dah, xmo bergambar

Pak Tam Family - tetiba Cik Ara dok menyelit

Mak Anjang Family




from us - simple hantaran 

dua family bakal bersatu - insyaAllah



Syarizal - Syahirah




Family Mak Ndak @ Kak Cik La

Wakil FIL - mr Hubby berbaju hitam berkopiah pelekat
2 kali dah jadi wakil untuk adik-adik
pandai dah orang tu

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...