NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Sunday, August 24, 2014

SWEET 28!


Salam semua

Wah, siapakah?
hihihi
Cer teka?
Aku haruslah dah lepas
time bulan posa plak tu

Tapi Mr. Hubby xpenah lupa
Lepas buka kami sambut
lagipun masa tu aku masih berpantang
sambut secara sederhana ja pun

Kali ni untuk 
MR HUBBY la pulak!
tahun ni jatuh time raya
tahun lepas time bulan puasa

Tahun ni
spesial untuk Mr. Hubby
sesuatu yang aku buat sendiri
D-I-Y

Sebenarnya
tiap-tiap tahun
aku DIY
tapi selalu hantar 
guna emel ja
kami kan PJJ dulu
Leh baca SINI

Tahun ni
boleh bagi kat tangan terus.
Rasa nervous pun ada
Nak tau reaksi 
time kita bagi tu kan
tepat jam 12 tengah malam
nak jugak kan.....

Alhamdulillah
segalanya dipermudahkan
Dah wife yang bagikan
mestilah Mr. Hubby suka
Senyum sampai ke telinga....
kikiki....

SELAMAT HARI ULANGTAHUN YANG KE-28, SAYANG! Moga sentiasa dalam limpahanNya, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik.  Terima kasih di atas segala-galanya kerana menjadi suami dan Abah yang terbaik untuk kami.  Love you so much!










No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...