NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Thursday, November 7, 2013

PROJEK FAMILI



Family Day Haji Shahid & Hajah Bedah 2012



Wow, penuh gambarkan....
Ni family sebelah my Hubby
Masa ni Family Day kami tahun lepas.
Alhamdulillah...
hampir kesemua ada masa ni...
Masa ni di Brinchang, Cameron Highlands
Dok kat sana selama 2 hari 1 malam.
Dalam perjalanan
sempat singgah di Zoo Taiping
Konvoi kami ni ada 8 buah kereta semuanya.
Meriah sangat
Lebih kurang 44 orang ahli keluarga yang turut serta.
Kami sewa 1 apartment je.
Memang seronok sangat..
Tahun ni xpasti lagi destinasi kami.
Tunggu keputusan dari Projek Manager la.
Siapa lagi kalau bukan my Hubby ni.
Cepat-cepat
bagi cadangan our famili.
Xdapat nak p jauh-jauh sangat tahun ni
semua ada anak kecil
hehehe....



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...