NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Tuesday, January 11, 2011

CINTA KAMI BERSEMI : OUR FAMILI

 Entri kali sambungan kepada cerita kawin aku lagi. Amboi, dah sebulan lebih pun xhabis-habis cerita nikah kawin ni ye.....hehehehe.... Kali ni himpunan gambar-gambar dengan famili, sedara mara dan si cilik.... Layan kan saja la okay....


Aku dengan adik

Time kenduri orang selalu ingat dia yang kawin...sampai orang marah dia sebab ke hulur hilir. Padahal pengantin mestilah kat dalam rumah. Tak akan la nk dok merayap kat luar kan....hahaha.....
  
My mum....time ni tengah sibuk pasang khemah sempat lak posing kan...

My Abah...jejaka paling macho la...

Abah menepung tawar....


My Mum pulak....

Ciuman untuk menantu sulung....

My little brother...

My uncle - Cik Musa

Ni la sedara- mara sebelah my mum & Abah...

Makan beradab

Adik beradikku yang over

Adik & My Mum


Mak Uda & Pak Usu - sepupu2 ku

Nia & Mummy

Nia lagi...

Paling suka tengok gambar ni....aksi spontan dari mak anjang dan Nur Alya Dania...nenek & cucu....

Nia dengan Abah & Abg Azan
  

Belum apa-apa dah rasmi bilik pengantin ni....hehehe

My Mum

Nur Adlin Nazura -
Amboi, dok menungkan apa tu Alin?
 Berangan nak jadi pengantin macam mak long gak ke?

Sharifah Erina Sofea
Memang budak ni suka melawa
Pantang tengok orang make up dia pun nak gak....

Nia & Elisya

Nia, Danial & Sofea

Nur Elisya Natasya Foo

Nur Adlin Nazura
Jalan xhengat sampai berlanggar tiang kat masjid
Memang suka berkhayal

Our Chicken little
Bayangkan dia pakai spek mata bulat memang sebiji kan....hahaha


Mohd Yushairy
Ni kitorang panggil dia Mr. Hindustan sebab muka macam orang Bollywood da...





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...