NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Thursday, January 13, 2011

LADIES IN RED




merah x aku....hehehe...


Amboi, merahnya Mak Ngah!!!!! Semalam kan KENNY ROGERS buat promosi Buy 1 Free 1 tetapi kena pakai warna merah.....

aku - kak leen - kak aiin - fieza

pose sebelum bertolak


jauh betol nak masuk pintu tu...hhhmmmm....


Semalam misi kami berempat, Aku, Kak Leen, Kak Aiin & Fieza sepatutnya makan kat Kenny Rogers time makan tengah hari. Tapi apakan daya, naik ja escalator  ke tingkat 3 Amcorp Mall punya la ramai geng-geng warna merah tengah tunggu giliran nak masuk. Alamak... kalau kat Amcorp ni pun dah berduyun-duyun orang yang beratur tempat lain pula.... korang fikirlah sendiri.


Ni je yang kitorang makan kat McD....

Setelah berhempas pulas memikirkan penyelesaian akhirnya...... Kitorang terpaksa beralih arah menuju sahaja ke McD...hehehe.... Siapa kata kami dah lupakan misi kami tu. Sekali-kali tidak mungkin mengalah. Kitorang decide akan makan pula time balik petang nanti.

Tepat jam 5 petang, kitorang dengan gaya atlet pelari pecut 100m menuju ke tempat scan tangan (kalau tempat korang mesti panggil punch card kan). Terus naik kereta menuju ke Amcorp semula. Akhirnya... kitorang disambut pekerja-pekerja Kenny Rogers dengan penuh mesra dan boleh bersantap dengan penuh kegembiraan sambil posing ala-ala Barbie Doll... (ceh, perasan gila...)...

OUR MISSION ACCOMPLISHED




No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...