NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Monday, March 28, 2011

MAJLIS AQIQAH SI AWAN DANIA JR. ....HIK...

Hujung minggu ku terisi dengan Majlis Aqiqah untuk anak buah ku, Nur Alya Dania. Mula-mula Mak Long Lily suggestkan nama si kecik ni Nur Alya Damia. Tapi Abahnya peminat cerita Awan Dania pulak, tu yang tukar. Selain tu buat sekali dengan sambutan Hari Lahir Nia yang Pertama.


Nia yang berbaju merah
baju biru mak usu dia yang sangat-sangatlah perasan hot....

Kek pun semua home made aja Mak Usu aku punya air tangan. Kalau korang nak order pun boleh. Mak Usu aku ni xde blog. Semua urusan melalui FB. Korang bolehlah cari Zuraini Alias. Sila cuci mata dengan pelbagai kek yang beraneka ragam tu. Boleh terliurlah tengok kek-kek mak usu aku ni.

Majlis ni diadakan pada hari Sabtu lepas. Memandangkan dorang duduk rumah tinggi mencakar langit, haruslah majlis tu dibuat di tingkat bawah beratapkan khemah. Adala dalam 3 khemah. Kambing juga ditumbangkan pada hari tersebut. Makanan memang la sedap-sedap belaka.

Masa ni dapatlah jumpa dengan sedara-mara. Bukan senang nak berkumpul beramai-ramai ni kan. Gambar-gambar sekitar majlis akan dimasukkan kemudian ye...hik....




Anak-anak serta cucu-cucu Puan Jamaliah Maamor



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...