NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Thursday, March 17, 2011

SEKALUNG BUDI, SEKALUNG PENGHARGAAN



Cuba korang tengok header aku tu... Dah bertukarkan? hehehe... Terima kasih  yang x terhingga kepada Faiz yang sudi design header untuk aku. Bukan aku sorang je yang dah dapat sentuhan seni Faiz ni. Ramai dah rasa penangan karyanya. Aku memang sangat berpuas hatilah kepada hasil karyanya ni. 

Aku nak design sendiri memang hancuss la jadinya. Takut jadi macam template aku yang dulu. Semua dah lari ke laut...hahaha... Menurut Faiz dia design header suka-suka je. Bila ada masa free & ada idea barulah dia buat. Kiranya korang kena sabar menunggulah. Tapi aku punya header ni cepat je siap.

Sesiapa yang berminat mendapatkan khidmat Faiz bolehlah berkunjung kat blog FAIZ . Sebarang persoalan pasal header ni bolehlah request melalui emel Faiz. Korang carilah kat blog dia ye.


2 comments:

MIZZ SUE (ASAMGARAMGULA) said...

sweet n nice!

bojie_boboy86 said...

tula pandai faiz ni design kan...hehehe...sue pn pandai gak kan...hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...