NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Thursday, April 14, 2011

SEGMEN : BEN ASHAARI GEGAR LAGI



Jom kengkawan kita gegar lagi Segmen Ben Ashaari
Kali ni senang jer syaratnya :

  1. Sila letak header 
  2. Tajuk : BEN ASHAARI GEGAR LAGI dan linkkan ke entri ini
  3. Lagi ?? tu jeee.. tak susah ponnnn .. kan kan ?
  Tutup ? Ahad nanti .. Ops.. TOLONG PASTE URL SEKALI SAJA YER !!

link kat sini yer



20 comments:

akutetapaku.com said...

gegar...gegar...gegar!!!!

singgah2 la ek http://akutetapaku85.blogspot.com/

cik riffa :) said...

singgah sebentar menggegar blog ni!
jom singgah blog kte pulak ;D

recent post;
kau silap besar

top post;

Anwar hadi :)

ben ashaari gegar lagi

nafsu tak terkawal

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..
Shera dari kumpulan 2 (no.41), datang sini nak gegar blog.. Boleh kan? Hehe..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

anismelon said...

salam..sambung gegaran..anis dari kump. 2 no 54..salam perkenalan..:)

♥MiKa FasHa♥ said...

gegar, gegar dan gegar lagi..mika datang melawat sambil menfollow..:)

Rahmad said...

gegar sambil follow dari group 4..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

teruna9752 said...

singgah n follow kumpulan 4 (no 64) Ben Ashaari Gegar lagi

http://friendshipworlds2u.in-malaysia.org/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagikumpulan-4.html

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
masuk dengan memakai safety helmet, dengan penuh langkah keselamatan.. dapat rasakan gegaran dalam ni.. ehhe.. salam kenai dari Nadh.. Nadh num 74 dalam group 3. .;)

Mai melawat Si Ulat Bulu

HajarRasdi [BdkKck] said...

kebabbommmm! bom blog nie sebab nak bagi gegar lagi.. haha.. salam singgah. =)

http://bdkkck.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-gegar-lagi.html

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

mak dara dtg kasi gegarrrr blog .. suka tak.. suka tak.. suka tak.. hahaha

^^eKaTiKaH^^ said...

hye...
dtg gegar kat cnie pula dri blog abg ben group4..

singgah la cnie pula..
http://sweetsour93.blogspot.com/2011/04/segmen-kalau-boyfriend-saya-seorang.html

Lulu caldina said...

Berpinar mata tengok senarai blogger yang join segmen encik ben ni...entah boleh habis BW ke tak..dan, yeah saya terjah blog kamu...ngee

bojie_boboy86 said...

lulu caldina: memang ramai pun..saya pun xterhabis nak terjah ni...

martin blackforest said...

salam singgah ya..wee...

Cik Puan Zura said...

Assalamualaikum...
singgah blog ni... follow n tengok entry...
salam ziarah

sueMUNCET said...

datang menggegar..
awak..saya ada buat contest..kalau berminat sila join..
takde paksaan ye..

http://suemuncet.blogspot.com/2011/04/aku-nak-buat-contestsila-join-kalau.html

cik Ida said...

datang kasi gegar kat sini.. salam kenal yer.. ^_^

no_answer said...

gegar sini !

nur ikhyar dee said...

saya datang gegar jugak walaupun lambat!

hehe

Ly_Tulip said...

SALAM GEGARAN: Satu hari seratos blog menyambong gegarannya ke kumpulan 4 setelah tergendala dengan beberapa urusan... hehe.. Kumpulan 1, 2 dan 3 telah berjaya ku gegar, kini tiba pula giliran kumpulan 4... :P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...