NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Monday, April 18, 2011

BLOG MAK USU KU....

Aku penah cite kat sini Mak Usu aku pandai buat kek & masak-masak ni. Hari tu aku kata Mak Usu aku hanya ada FB je kan. Rupa-rupanya lagi majulah. Sekarang dah ada pages DAPUR KAK ZU kat FB. Sebelum ni ada gak buka pages pasal Cheese cake ni. Tapi sebab dah terlupa password xdptlah nak aktifkan pages tu. Kalau nak terjah boleh aje. Kemajuan yang lain pula dah ada blog la...punyalah aku komen kat wall tanya bila nak buat blog. Dah ada pun rupanya. Jom terjah kat http://kakzusemanisgula.blogspot.com/

Kome p la cuci mata dengan pelbagai resepi kek & masakan yang boleh membuatkan kecur air liur kome tu...hehehe....


8 comments:

MIZZ SUE (asam.garam.gula) said...

bagus ni..hihi..nak dekat2 kawen kena cari resepi

bojie_boboy86 said...

p amik resepi...senang nak masak sok...hehehe

S a b b y & J a i said...

Ya Allah sedaaaapppnya tengok cake2 dalam tuuuuu :p

meleleh dah air liur ni.......

bojie_boboy86 said...

pe lagi amik resepi cuba la Sab...kalau nak tips pun boleh tanya je kat FB Zuraini Alias...

Melur Jelita said...

Nanti akak masuk..la ni brok lemao sangat2..Bojie jelita

S a b b y & J a i said...

sab dah amik dah satu resepi tu. nanti minggu ni nak try. heheheeh. sab dah follow blog auntie u :D
lapar dah ni pagi2 buta macam ni. adehs.

Natasha Farina Arifin said...

Hi awak. Sile datang dan follow kite tau!
I oledi follow u….=)
http://sharemyloves.blogspot.com/

Fauzie Jasmani said...

Singgah gegar sini..salam kenal..nak follow boleh?

Latest Entry : Jom ExChange Link dengan Blog UpProfits!

and : Let's Make Malaysia the FB Capital of the World!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...