NuffnangX

Search This Blog

Daisypath - Anniversary

~ Hey, It's Me! ~

My photo
Petaling Jaya/Gurun, Selangor/Kedah, Malaysia
seorang isteri kepada jejaka kacak (amboi, puji hubby sendiri la plak!), Mama kepada 3 orang anak, macam kembar dah depa bertiga....hihihi....love them so much!

~ My Lovely Friends ~

Thursday, February 24, 2011

JOM KELUARKAN SUARA SOPRANO....


Kejap lagi ada latihan koir.... hehehe....
Ofis aku ni ada giliran time wat perhimpunan bulanan.
Turn bahagian aku bulan ni.
Tu yang gigih berlatih masing-masing.
Tambahan pulak mempunyai konduktor koir yang ada semangat
lebih dari konduktor orkestra.
Betul-betul sumber inspirasilah....
hahahaha....

Makanan & minuman pun ada tau.
 Tu yang lagi tambah semangat
nak melalak kejap lagi.....
hahahaha....


4 comments:

Edy Zaidi said...

mesti suara sedap ni..hehe

bojie_boboy86 said...

hehehe...xdela....sebab ramai-ramai tu yg xsegan sgt. suara hubby lg sedap kalau menyanyi ni....

MIZZ SUE said...

SUARA CAM NING BAIZURA NI..HIHI

bojie_boboy86 said...

hahaha...xde maknanya...part key tinggi je dah semput rasanya...hik...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...